متقاضیان محترم کارگزاری قبل از ارسال درخواست مطالب زیر را با دقت مطالعه فرمایید:

پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد درصورت نیاز در ۱۵ زمینه زیر اقدام به جذب کارگزار خدمات تخصصی می کند:

۱. مشاوره و آموزش

۲. اداری مالی

۳. تولید محتوا

۴. بازاریابی

۵. خدمات شتابدهی و تامین مالی

۶. بازارسازی و توسعه بازار

۷. ارتباط با صنعت

۸. اخذ مجوزها و استاندارد ها و مالکیت فکری و حقوقی

۹. خدمات کارگاهی و آزمایشگاهی

۱۰. خدمات حوزه تعاون

۱۱.خدمات صادرات و امور بین الملل

۱۲. تامین مواد اولیه (داخلی / واردات)

۱۳. خدمات دانش بنیان

۱۴. نظارت و ارزیابی فعالیت های پارک

۱۵. ارزش گذاری و انتقال فناوری

با عنایت به اینکه تا کنون تعدادی کارگزار جذب شده اند و ممکن است به خدمتی که شما ارائه می دهید در حال حاضر نیاز نباشد، لطفا قبل از ارسال درخواست حتما با کارشناس خدمات تخصصی پارک (۳۸۸۰۲۸۰۴) تماس حاصل فرمایید.

در صورت نیاز، ابتدا اقدام به تکمیل فرم پذیرش کارگزار خدمات تخصصی نموده و سپس مستندات مربوط به فرم را مطابق دستورالعمل زیر تهیه فرمایید:

لازم است برای همه مواردی که در فرم پذیرش کارگزار ادعا شده است اسناد مثبته ارائه گردد، برای این منظور یک پوشه به نام مدارک ساخته شود و داخل آن پوشه هایی به نام ۱.۱ و ۱.۲ و همینطور تا ۱.۹ ساخته شود و مطابق توضیحات زیر، مدارک مربوط به هر بند داخل پوشه مربوطه قرار گیرد. نهایتا پوشه اصلی فشرده سازی و ارسال گردد.

۱.۱. اساس‌نامه شرکت (رزومه برای اشخاص حقیقی)

۱.۲. گزارش عملکرد فعالیت‌های قبلی شرکت / فرد (حداکثر ۵ صفحه)

۱.۳. خدمات و شایستگیهای محوری (حداکثر ۵ صفحه) شامل موارد زیر:

اولویتها و زمینه های تخصصی مورد نظر جهت ارائه خدمات
شبکه ارتباطات و سازمانهای همکار
شایستگی محوری

۱.۴. اظهارنامه مالیاتی برای مواردی که شرکت ثبت شده دارند

۱.۵. انتخاب زمینه همکاری از بین ۱۵ مورد ذکر شده و تکمیل جدولی از موارد انتخابی همراه با ذکر سابقه کاری در آن زمینه

۱.۶. لیست منابع انسانی تمام وقت یا پاره وقت متخصص و مرتبط با موضوع خدمتی که قرار است ارایه شود
۱.۷. در صورتی‌که سابقه همکاری/ استقرار در مرکز رشد یا پارک علم و فناوری (یا سایر سازمانها) را دارید، در جدولی به صورت جداگانه ذکر شود. (در صورت دريافت تسهيلات از مراكز رشد و يا پارك هاي علم و فناوري، اطلاعات آن را تكميل نماييد)

۱.۸. مجوز های مرتبط با زمینه پیشنهادی مانند: مجوز های صادره از معاونت علمی، صندوق نوآوری و شکوفایی، وزارت کار و ...

۱.۹. گواهینامه‌ها، پروانه‌ها، سایر مدارک

نهایتا فرم تکمیل شده (فایل ورد باید ارسال شود و نه فایل پی دی اف) را به همراه پوشه زیپ شده مستندات به آدرس stp@um(dot)ac(dot)ir یا آدرس ایتای https://eitaa.com/mfor417 ارسال فرمایید.

edit icon فرم پذیرش واحد کارگزاران ارائه خدمات تخصصی

نکات تکمیلی:

۱. مستندات همه موارد ادعا شده را حتما ضمیمه بفرمایید.

۲. برای جلسه ارایه (دفاع)  ۱۰ دقیقه فرصت دارید، حتما پاورپوینت تهیه کنید و مطابق زمانبدی زیر عمل کنید:

۲ دقیقه: معرفی تیم شامل تعداد نفرات ستادی - تعداد مشاوران (لیست اسامی و تحصیلات) - میزان درآمد زایی

۴ دقیقه: فهرست خدمات کارگزاری (تعداد خدمت انجام شده در ۳ سال اخیر)

۴ دقیقه: برنامه حضور در دانشگاه (تعداد نفراتی که مستقر خواهند شد، حجم خدمتی که در مدت قرارداد یکساله ارايه خواهید داد)

۳. حتما فایل ورد را کامل و دقیق پر کنید

۴. فایل پیوست قرارداد (تعریف و حجم خدمات و مدل مشارکت مالی) را حتما تکمیل و ضمیمه کنید. در این فایل پیوست موارد زیر باید به صورت مشخص و شفاف ذکر شود:

۱. تعریف خدمت

۲. حجم تعهدات قابل ارایه (مثلا اگر خدمت حسابداری ارایه می دهید بفرمایید در ماه یا در سال چند شرکت)

۳. مدل مشارکت مالی با متقاضیان (مثلا مطابق تعرفه با ۲۰ درصد تخفیف، یا مثلا ۱۰ درصد از مبلغ قرارداد)

۵. اگر برای خدمات کارگزاری بیش از مورد انتخاب کرده اید حتما برای همه موارد انتخابی اولوین مشخص کنید (۱و۲و۳و ...)