ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، داروسازی دانش بنیان فضل دارو و شرکت داروسازی لابراتوارهای رازک تفاهم نامه همکاری مشترک به منظور هم افزایی و مشارکت پایدار طرفین در خلق ایده ، توسعه دانش فنی ، تجاری سازی و تولید و فروش انواع فرآورده های دارویی دانش بنیان از طریق بومی سازی را امضا کردند.

1 1

این جلسه که مورخه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ در محل سالن همایش های داروسازی رازک با هدف امضای تفاهم نامه سه جانبه در راستای حمایت از پژوهش های کاربردی و توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه برگزار شد . جناب آقای دکتر مصطفی قانعی؛ دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و اقتصاد دانش بنیان در مراسم امضای این تفاهم نامه همکاری ، بر ضرورت اهتمام جدی طرفین بر انجام مفاد آن و ارائه الگو برای ورود محصولات و پروژه های دانشگاهی به صنایع و کارخانه های دارویی تاکید کردند.

2 2

آقای دکتر احمد شفیعی ، مدیر عامل شرکت رازک ضمن بیان نمای کلی از اهداف شرکت فرمودند که در آینده تمامی محصولات شرکت رازک دانش بنیان خواهد بود و اعتقاد دارند که دانش بنیان بودن محصولات اعتبار خالص و سرمایه برای شرکت رازک می باشد و شرکت های بزرگ و پیشرو در حوزه دارو منافع مالی و غیر مالی زیادی از محصولات دانش بنیان به دست می آورند.ایشان در ادامه ضمن بررسی قراداد انتقال دانش فنی محصول گلوکوبر ۳۰۰ داروسازی فضل دارو مطرح کردند بررسی های تیم های تخصصی فروش و بازاریابی شرکت رازک، نشان می دهد که محصول گلوکوبر ۳۰۰ فروش بسیار خوبی خواهد داشت و همچنین بسیار کاربردی و محبوب برای پزشکان خواهد بود.

3 3

در ادامه آقای دکتر کامران شورگشتی مدیر عامل شرکت فضل دارو ، با بیان رزومه و فعالیت های شرکت فضل دارو ، و روند انتقال دانش فنی شرکت های دانش بنیان ، مهم ترین موضوع در تفاهم نامه امضا شده را ، ارائه الگو برای ورود محصولات و پروژه های دانشگاهی به صنایع داروسازی و کارخانه دارویی دانستند.ایشان این تفاهم نامه را ازاولین اقدامات برای این الگو برشمردند.

5 5

موضوع بعدی ارزش‌گذاری دانش فنی و ورود دارو ها به صنعت بود، که معاونت علمی را یک مرجع معتبر قیمت گذاری و ارزش گذاری محصول معرفی کردند و تشکر از شرکت رازک به جهت حمایت از پژوهش های کاربردی ، با توجه به ظرفیت های که در حوزه ، فروش و بازاریابی ، شبکه ارتباطی گسترده و مارکتینگ قوی دارند به عنوان حامی برای تجاری سازی محصولات دانش بنیان و طرح های پژوهشی دانشگاهی نام بردند و فرمودند که محصول گلوکوبر ۳۰۰ که برای درمان بیماری سندروم متابولیک تولید شده است محصول شناخته شده و معرفی شده به بازار هست و کارهای صنعتی ساز ی این دارو تا حدودی انجام شده همچنین مباحثی مثل :تست های پایداری، فرمولاسیون، تولید ماده اولیه،اخذ مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو، کمیسیون قبمت گذاری، علائم تجاری و پلن مارکتینگ برای این محصول انجام شده است و تمامی تعهدات فضل دارو در راستای تفاهم نامه همکاری مشترک سه جانبه را شامل می شود.

6 6