ماهنامه زيست بوم خلاق متعلق به برنامه توسعه زيست بوم خلاق معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در ماهنامه آذر ماه سال 1401، تريبون اول خود را به معرفي شركت خلاق و دانش بنيان فرآوردانه فردوسي مشهد اختصاص داده است. ضمن تشكر از حمايت هاي مركز رشد و پارك علم و فناوري دانشگاه فردوسي مشهد از شركت هاي زير مجموعه، لينك اين مصاحبه نيز ارسال مي گردد.

لازم به ذكر است شركت  فرآوردانه فردوسي مشهد در ششمين جشنواره و نمايشگاه ملي گياهان دارويي، فرآورده هاي طبيعي و طب سنتي ايران در تاريخ 10 لغايت 13 آبان ماه سال 1401 مصلي امام خميني (ره) شركت نمود. در ذيل به شرح مختصري از دستاوردهاي حضور در نمايشگاه پرداخته شده است.

1. ديدار با وزير جهاد كشاورزي
  2. درج اخبار ديدار مدير عامل شركت فرآوردانه فردوسي مشهد با وزير جهاد كشاورزي در سايت دانشگاه فردوسي مشهد
  3. بازديد مشاور وزير و مدير روابط عمومي وزارت كشاورزي از غرفه شركت
  4. گفتگو با آقاي چگيني رئيس صندوق نوآوري شركت هاي دانش بنيان