photo 2023 01 22 08 18 51

فراخوان پذیرش طرح‌ در پویش استارت‌آپی بهره‌وری و مدیریت مصرف انرژی (با تاکید بر ظرفیت‌های بازار بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست) در تاریخ 23/10/1401 همزمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) منتشر شد.

بر همین اساس، دکتر مهدي شريف‌زاده، دبير ستاد توسعه فناوري‌هاي حوزه آب و انرژي معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری عنوان کرد:

این رویداد ملی که در قالب برنامه‌اي هشت هفته‌اي به‌طور برخط (آنلاين) و نيمه‌حضوري و با حمایت "صندوق نوآوری و شکوفایی" و همکاری "شتاب‌دهنده مهام توس” برگزار می‌شود، در نظر دارد تا در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش بهره‌وری انرژی و تلاش در جهت رفع چالش ناترازی انرژی در کشور، از طریق برنامه‌های متنوع توانمندسازي و تيم‌سازي و تحريك ظرفيت‌هاي نوآوري، نسبت به تشويق فعالان حوزه انرژی و محیط‌زیست و تسهیل ورود نخبگان دانشگاهي به اكوسيستم نوآوري و كارآفريني صنعت انرژي كشور، گام‌های مهمی را بردارد.

وی افزود: نخبگان و پژوهشگران دانشگاهی، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، صاحبان ایده و استارت‌آپ‌ها و همچنین صاحبان صنایع و شرکت‌های فعال در حوزه‌های مختلف انرژی، از مخاطبان اصلی این پویش ملی خواهند بود که می‌توانند طرح‌های استارت‌آپی خود را به دبیرخانه پویش ارسال نمایند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه آب و انرژی با اشاره به اینکه پویش استارت‌آپی بهره‌وری و مدیریت مصرف انرژی با تاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بازار بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست برنامه‌ریزی شده است، محورهای آن را به شرح زیر برشمردند:

• افزایش نقش فناوری‌های نوین در ارتقاء بهره‌وری انرژی؛

• بهینه‌سازی مصرف انرژی مبتنی‌بر ساختار بازار بهینه‌سازی انرژی و محیط‌‌زیست؛

• تغییر نگرش در مصرف انرژی با بکارگیری علوم شناختی و رفتاری (با تمرکز بر ابعاد روانشناختی و جامعه شناسی مصرف‌کنندگان).

دکتر مهدی شریف‌زاده در پایان به بخشی از مزایای شرکت در این پویش پرداخت و اظهار داشت: شرکت‌کنندگان در این پویش و در طول مدت برگزاری رویداد، ضمن آشنایی با ظرفیت‌های موجود بازار بهینه‌سازی انرژی و محیط‌‌زیست می‌توانند از کارگاه‌های آموزشی و توانمندسازی استفاده نموده و از تجارب موفق صنایع و خبرگان در حوزه بهینه‌سازی انرژی بهره‌مند شوند.

همچنین، طرح‌های برگزیده‌شده توسط کمیته داوری، می‌توانند تا سقف 400 میلیون تومان از حمایت مالی برخوردار شوند.

علاقمندان می‌توانند برای ثبت نام و اطلاع از برنامه‌های پویش و ارسال طرح‌ به پایگاه برخط پویش ملی بهره‌وری و مدیریت مصرف در انرژی به آدرس https://mahamtoos.ir/pooyesh مراجعه نمایند.

خاطر نشان می‌گردد، حضور در نشست‌های این رویداد و شرکت در دوره‌های آموزشی و توانمندسازی برای همه مخاطبان، بدون هزینه بوده و در پایان رویداد به شرکت‌کنندگان گواهینامه حضور در رویداد اعطاء خواهد شد.