در دومین روز از هفته خلاقیت و نوآوری، رویداد گرامیداشت روز جهانی خلاقیت و نوآوری در کارخانه نوآوری مشهد برگزار گردید. در این رویداد، نمایشگاهی با حضور شرکت های دانش بنیان و فناور پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید و این شرکت ها آخرین دستاوردها و محصولات خود را در معرض نمایش عموم قرار دادند.

در حاشیه این نمایشگاه، هیئت رئیسه پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد نیز از غرفه های شرکت های مستقر در این نمایشگاه بازدید به عمل آورده و به گفتگو پرداختند.
این رویداد با حضور دکتر امیری، سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر دایی صراف، مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای استان، دکتر بابایی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، دکتر میرزاییان، مدیرکل خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد و دکتر مرادی، ریاست دانشگاه آزاد منطقه 9 کشور برگزار گردید.

#روز_جهانی_خلاقیت_و_نوآوری